Tjänster

3d-visualisering

Våra fotorealistiska arkitektoniska renderingar är både levande och realistiska. Vi har lång erfarenhet av att bl.a. skapa bilder till pitcher och arkitekturtävlingar, men vi skapar även hela stadsdelar, infrastrukturprojekt, butikskoncept och showroom.

Kontakta oss

Phone: +46(0)767-13 85 87
Email: hello@wearesuteki.com

Interaktiv 3d

Vi producerar virtuella 360 rundvandringar och interaktiva bostadsväljare till våra kunder som efterfrågar en helhetslösning. Tekniken implementeras på er webbplats i responsive web design. En 360 rundvandring kan användas för att visualisera interiörer och exteriörer av gallerior, bostadsrätter, villor och kommersiella fastigheter.

Virtual Reality, Augmented reality & 3D Hologram

Den typen av produktion erbjuder vi i vårt systerbolag Suteki Design. Se http://www.suteki.se för information och referensexempel.

Animation

Genom en animation påverkas betraktaren mer emotionellt än intellektuellt. Vi påverkas känslomässigt av bild och ljud och av deras inbördes förhållande till varandra. I en animation kan vi dessutom berätta något med hjälp av stämningar, associationer, rytm och tempo. Resultatet blir mer än delarna i sig, då vi ständigt gör medvetna eller omedvetna tolkningar av bilder.

 

Vi animerar:
fastigheter // flygplatser // gallerior // bostadsområden // reklam // installationsfilmer // presentationer.


sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska